Post by muhoucarcaras on Feb 12, 2022 2:35:10 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tie Dye ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tie Dye IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ petab generaatoripunkte ▞▞▞
▞▞▞ Tie Dye 2022 version ▞▞▞
Mulle see mäng meeldib, kuid sellel on palju lisandeid. Kui oleks vähem lisasid, siis mulle see mäng täitsa meeldiks. Pärast iga vooru lisatakse 25 sekundit. See oli tüütu.
See on hea mäng, kuid pärast maksimaalse taseme ja saavutuste saavutamist muutub see kuidagi vanaks ja igavaks
Ei hakka laadima
Dream Hotel: Hotel Manager Simulation games Περιπέτεια nfoy
Ok, reklaamid on ärevad, aga ma ei pahanda. Kuid tegelik põhjus, miks ma 2 tärni annan, on tõsiasi, et neil pole vikerkaarlipsuvärvi. See pole lahe ja ainult tüdrukute poisid kannavad ka lipsuga värvitud särke, ma mõtlen ma tüdrukut ja isegi arvan, et see pole õige ega õiglane periood. Parandage see kohe.
Mulle meeldis mäng ja ma tean isegi, kuidas reklaamid peatada, lülitan mängimise ajal lihtsalt wifi välja, nii et reklaame ei tuleks. Samuti võttis allalaadimine palju aega, kuid siiski soovitan seda.
Tie Dye ማስመሰል lzc
Ma tõesti armastan seda mängu, nad andsid mulle isegi 435 mängu dollarit, sest ma mängisin seda, mida ma arvan, et peaksite tegema.. seda mängu mängima, seal pole isegi nii palju lisandeid
Mulle mäng meeldis, kuid reklaam tuleb iga kord, kui külastan VIP-klienti ja reklaam on 30 sekundit.
Mulle meeldib see mäng, kuid andsin sellele kahe, sest mul on selle mänguga probleeme, see tõrkeid nii palju, palun parandage see probleem. Kui selle parandate, hindan seda hea meelega paremaks. ♡
Nii et mulle meeldib see mäng, see pole mu lemmik, aga mulle meeldib. reklaame on palju, kuid inimestele, kes seda mängu saavad, soovitaksin WiFi välja lülitada, siis reklaame ei esitata, kui te seda uuesti sisse ei lülita. Saan ka aru, et nii saavad tasuta mängud sinna raha, aga te ei vaja seda reklaami!
minu 4-aastane mängib seda.aitäh
see mäng on nii lõbus, kuid lisage veel mõned tie dye bey bey mängud❤️❤️❤️ zabardast
Ma armastan seda rakendust nii väga!!Rachel andis sellele 1 tärni. Rachel, palun andke sellele 5 tärni
Pidevalt sulgemine. Laadisin rakenduse suurepäraselt üles, kuid pärast paari taseme läbimist suletakse rakendus ega avane uuesti. Olen rakenduse desinstallinud ja uuesti installinud, kuid mul on sama probleem. Kõik muud minu seadmes olevad rakendused töötavad hästi.
Ma armastan seda mängu, see annab mulle võimaluse olla tõeliselt loominguline ja kui teil on probleeme reklaamide järel reklaamidega, minge lihtsalt lennukirežiimi, siis reklaame ei kuvata! Loodan, et see aitas, sest arvustusi lugedes on paljudel inimestel probleeme reklaamidega. Tõesti suurepärane mäng!
Sain just teada, et see ei nõua mingeid oskusi, sa ei pea midagi tegema, pane särgile kuhugi tilk värvi ja saad 3 tärni ja kogu raha. See on ka täis reklaame ja on äärmiselt vähe inspireeritud. Palun lõpetage nende jaburate mängude postitamine, mis on tehtud ainult reklaamide raha eest.
Hea aja mööduja, kuid seal on palju reklaame
Tie Dye ማስመሰል lzc
Ma armastan seda mängu, see on nii rahuldust pakkuv ja lõõgastav
Mulle meeldib mäng, aga ma olen segaduses, sest kõigil seal viibivatel inimestel on mustad silmad ja lipsude värvimise puhul lasen ma valida iga kord värvid ja see ei ole nii minu sõprade jaoks, kuid üldiselt mulle mäng meeldib, kuid tõrge hakkab mulle närvidele käima
Väga hea mäng ja nauditav, aga ma ei saa aru, miks poisid tahavad olla, kus tüdrukud käivad ja kui me tahame mängida VIP-tasemel või avada uusi asju lähedalt lahkudes, peame vaatama reklaame ja ka selles mängus on palju reklaame, nii et mulle meeldib öelda, et selles peaks olema vähem reklaame. See pole enam kaebus selle mängu kohta, väga hea mäng ja sobib igas vanuses
See mäng on suurepärane, kuid see on natuke liiga elementaarne ja see tõrgeteta ja liiga palju reklaame nagu minu töö keskel, kuid mulle meeldib, kuidas ei osteta mõnda päris raha eest, vaid mõnele meeldib töökaaslane või parem detail ja võib-olla lugu nagu midagi, et oleks huvitavam
Suurepärane kontseptsioon, mida rikuvad pidevad reklaamid, ma arvan oma lühikese mängukogemuse põhjal, et see oli reklaamiaja ja mänguaja suhe 1-1.
Tie Dye سیمولیشن dca
Olgu, see mäng on nagu teised mängud KUULUTUSED IGA sekund! Jah, ma tean, et nende ülesanne on mänguga raha teenida, aga miks me ei võiks teha seda nii, nagu tollased mängud. Vähe või üldse mitte reklaame. Järgmiseks on värvaine kasutamise katse minu jaoks lihtsalt raskendav. Proovite seda ühte piirkonda panna ja see lihtsalt voolab teistesse, muutes tulemuse nagu segaduse.
See rakendus on suurepärane, kuid tahvelarvutis on nii palju reklaame
Tie Dye سیمولیشن dca
Reklaame on liiga palju! Isegi kui ma oma wifi välja lülitan, on ikka palju reklaame! Kas teile meeldib, palun, et sellel oleks vaid paar reklaami? Isegi kui see on endiselt lõbus rakendus, kuid siiski 2 tärni.
Tie Dye Симулационни rpm
Mänginud seda mängu päris tükk aega. Nautisin mängu, kuid iga 2 minuti järel ilmuvad reklaamid vananesid kiiresti. Desinstallimine tänase seisuga.
Okei mäng, peale ühe riideeseme valmistamise lõpetamist hakkas ekraan vilkuma ja nüüd on peavalu. Rakendus ei sulgunud ja see jätkas vilkumist. See on hea, et ma pole epileptiline, sest kui ma oleksin, oleksin saanud krambihoo. Peale selle on mäng korras, seda on lihtne kasutada, kuid mul on nüüd peavalu
See on lõbus mäng, kuid see annab palju lisandeid, üks pärast iga "vooru" (mis on 20 sekundit pikk) ja üks "vooru" keskel, kuid mäng on minu jaoks lõbus, mis takistab sellel olema 1☆
Mulle meeldib see mäng, kuid annan kolm tärni, sest selles mängus on liiga palju reklaame, mis muudavad selle segaseks, palun värskendage seda uuesti, et reklaam ei ilmuks sageli ja kui ma soovitan, et see on alles missiooni algus ja missiooni lõpp, sest kui see on mängu keskel, oleks see tüütu, aitäh
See on kohutav, kui ma seda paigaldan, tunduvad riided roosad ja ma ei näe lõpptulemust. Jätkan installimist ja installimist ning riietega ei muutu midagi ja mäng on hiline. See oleks hea mäng, kui see ei tunduks roosa.
KUULUTUSED ON NII PALJU, MA NÕUN, ET SELLE PARANDAKS
Ma armastan seda nii väga. Ma räägin oma sõpradele lipsuvärvi mängust. Aitäh mängu eest. Ma armastan seda.
Liiga palju reklaame, kui see mängu tagasi läheb, ajab see sassi ja alustab otsast peale
see rakendus on hämmastav, peaksite selle hankima, võite ka inimestega nalja teha, ilma et nad seda teaksid
Hea mäng lisab
Lugesin, et kui teie mobiil on lennukirežiimis, siis reklaamid Nii et otsustasin proovida mängida. Sain teada, et lennukirežiim ei peata midagi!) Esialgu pole reklaamid väga hullud, kuid kui olete suremas ja teil on 30-sekundiline invasiivne reklaam, mis hüppab 45 sekundi jooksul kaks korda, ON LIIGA PALJU! AHNUS TAPAB SELLE MÄNGU!! MIKS TE EI TEADA, KUI OLETE MEILE HEA, JÄLGEVAD TEIE FÄNNID SIND KUIGUS ja see on igaveseks rahaks selle asemel, et keegi ei jääks ja siis ütleb Google teile siit välja!
Päris lõbus ja rahuldust pakkuv mäng. Kuid mõnikord läheb see välja. Vaatan reklaami, nii et teen VIP-reklaame, kuid mõnikord ei tööta see. Lisaks paneb see mõnikord lihtsalt mu ekraani vilkuma
Hea ja korralik. Kuid pärast selle rakenduse kasutamist on mu tahvelarvuti ummikus ja ka seda arvustust kirjutades takerdub see, kuid olen kindel, et see on minu tahvelarvuti probleem, kuid nii on see ka minu õe tahvelarvutis. Ma tahan selle rakenduse kohta palju rääkida, kuid tähtede limiit on vaid viissada. Nii et ma ei saa selle kohta paljusid asju rääkida, kuna piirang on vaid viissada tähte. Nii et ma kustutasin selle mängu ja selle mängu ainus eelis on saada palju raha korraga.
Ma armastan seda mängu, see on nii lõbus ja lahe. Hindan seda 10 punktiga 10-st
Mulle meeldib see kõik, välja arvatud kanga värvimisel kasutatavad juhtnupud, sest see osa, mida ma puudutan, juhib seda, kuhu pudel läheb, mitte seda, kuhu värv läheb, nii et on olnud omamoodi tüütu püüda arvesse võtta värvide erinevust ja silmamuna. lõpetama.
Mulle meeldib see reklaam ja kõik, aga ma ei saa seda alla laadida, sest see ei lase mul reklaamil kuvada iga väikese mängu juures, mida ma mängin, nii et ärge pange seda iga väikese mängu juurde ja ma olen Keeley. Mõned inimesed lähevad segamini meiega, sest me näeme ühesugused välja.
Tie Dye Симулационни rpm
Ma arvan, et see rakendus on päris hea. Aga võib-olla lisage sellele veel asju. Nagu võib-olla erinevaid asju, mida saavutada ja lipsuvärvi teha. Ja pange tähele, kuidas ma ei öelnud riideid, vaid asju. Ja ma oleks peaaegu unustanud... Liiga palju reklaame. Liiga palju. Oleks väga hea, kui eemaldaksite mõned. Kuid üldiselt on see rakendus suurepärane!
Lõbus, kuid vajab rohkem võimalusi. Oleks tore, kui saaksite teha oma kujundused ja lasta need küljele müüa, kas oksjoni stiilis või poes. Samuti pole reklaamide seadistamine ideaalne võrguühenduseta kasutajatele. Ebaõiglane saate uusi asju hankida ainult siis, kui vaatate reklaame.
Mulle meeldib see, et seal on ainult reklaame ja raskeid tasemeid, nii et ya Hardy Hardy ma pole pardy