Post by muhoucarcaras on Feb 12, 2022 2:19:53 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Bus Simulator : Ultimate IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ odklepanje kristalov ▞▞▞
▞▞▞ Bus Simulator : Ultimate 2022 version ▞▞▞
Samodejno sem izbrisal podatke o mojem računu in ko sem to znova namestil, je bil moj ves napredek izgubljen......izboljšajte svoj strežnik.....obnovite moje dosežke....najslabša izkušnja, kar sem jih kdaj imel v kateri koli igri... igranja te igre bi moral igrati mehurčkov ... frustrirajuće
Misija ni zaključena, tudi če sem vozilo odlično parkiral, na moji stari napravi je delovalo v redu in obratno, potem ko sem jo prenesel na novo napravo.
Bus Simulator : Ultimate Simulacije aqtt
Ta igra je super, vendar je težava v tem, da ne moremo parkirati svojega avtobusa
Ta igra je dobra grafika, vendar je ena težava na zemljevidu Pakistana, ki jo razvijalci ne morejo dodati gilgit city, zato dajem 3 zvezdice
Ne morem dobiti svojih potnikov, prosim, ali lahko popravite igro, ki jo uporabljam, da jo igram ves čas, nato preneham in zdaj jo želim znova začeti igrati, vendar tokrat ne deluje
Ja ful je dobra igrica zlo👍👍👍😀
Prosim, odpravite težavo s terminalom. Ne morem parkirati in veliko igralcev ima isto težavo. Morda boste želeli dodati še več filipinskih mest, ki bi bila odlična
Čas bi bil, da so odprli toliko držav in veliko terminalov, vendar se vozijo po avtocestah, ki so vedno videti popolnoma enake! brez krožišč, brez razcepljenih cest, trdega roba, velikih širših cest, da se povežemo z drugimi avtomobili, in dobimo trajekte, da lahko skačemo iz države v državo.
Dajem za 5 zvezdic, ker je zelo dober in je težava v moji igri še vedno na prvi poti vsakič, ko sem
Znam odlično parkirati, ko prideš. 1. KORAK: Prihranite denar do 50,9k vsak dan. 2. KORAK: Pojdite v garažo in kupite imenovan Tempa Diamond Class. 3. KORAK: Nato se vrnite v garažo in pojdite do mojega vozila v garaži. 4. KORAK: Zdaj izberite drugega pri mojem vozilu. 5. KORAK: Nato pojdite na poti in igrajte Santa Ana v Oakland. 6. KORAK: Ko prispete na cilj, se bo odlično parkiral in dobil 5 zvezdic. Potem uživajte v igri. Hvala
Grafika je neverjetna. Ocenil bi jo s 5 zvezdicami, ampak ker vedno piše "parkiraj tukaj popolnoma", čeprav sem parkiral odlično. Všeč mi je ta igra 😁samo popravi to napako
Ta igra je lepa, vendar ena težava, ko parkiram, končno ne parkira, prosim, da jo odpravite vsi, ki imajo to težavo.
Težava je v igri Abu Dhabi, ki nima destinacije Igive 56,3k za to, prosim popravite 🙏🙏🙏🙏🙏
Igra je odlična v vsem, vendar je napaka in skoraj sem prepričan, da je to parkiranje. Vsakič, ko pravilno parkiram, ne pusti potnikov, razen če izklopim in nato vklopim svojo napravo
Dal sem dve zvezdici, ker je ta igra zelo razočarana. Kupil sem indijske zemljevide. Ko sem igral, so bile ceste enake med seboj. In potem sem kupil zemljevid Mjanmara in cesta je enaka indijski cesti. Še ena stvar je, da v Yangonu, gospodarnem mestu Mjanmara, ni velikih zgradb. Yangon je videti kot vas. Kaj je škoda ... Poleg tega, Moral bi dodati kulturo relativnih držav. Tako lahko igralci uživajo kot pravi. Mimogrede, igra je res prijetna v vlogi vožnje.
To je dobra izkušnja, če bi nas le pustili naprej kot puščava, ker se ne plazi kot spanje💤 saj veš kaj govorim, ampak slaba stvar je dobra stvar, ki sem jo mislil, ko so se vozili ima glasbo 🎵in imela je veliko prometa 🚌v čemer uživam, ker je kot resnična življenjska izkušnja, vendar ne vem, kako odložiti ljudi, ker začenjam s to igro, vendar bomo samo ostali kul in naj bo zabavno vsem, hvala, vendar nekako nesramen sopotnikov 😒popravek
Prosim, poskusite se ukvarjati s tem, kako parkirati avto, ko je potovanja končana. Parkiral sem avtobus in nič se ni zgodilo. Odlična igra, vendar prosim, delajte na tem takoj. Pot bi morali nadgraditi. Morali bi imeti možnost prehoda na različna mesta Zakaj omejitev ceste Ni nesreče
Paradiso G7 je odlično parkiran, vendar brez prehoda. Obveščam vas 3. decembra, vendar je ta zadeva še vedno v tej posodobitvi. Ta problem ni rešen, kot sem vam rekel.
Vse zemljevidne ceste so enake. V tej igri ni zemljevida težkih terenskih cest. Napolnite vrtino za igranje iger na enakih vrstah cest. Volvo avtobusov ni. Popolnoma najslabše.
Imam težave, prosim, odpravite to težavo v igri, ko jo parkiram, včasih ne parkiram
Parkirni senzorji ne delujejo pravilno. Prosimo, odpravite težavo v naslednji posodobitvi. Na splošno lepa igra.
Ful dobra. dobra grafika. in zelo zanimiva priporocam
Sovražim to!!;!; Uporabil sem več podatkov o tem, vendar ni delovalo prevara in ko bom popolnoma parkiral avtobus, ni delovalo
Popravite težavo s ciljno črto. Potniki tudi po objavah ne odhajajo.
Dobra grafika zelo dobra kakovost igre
To je odlična igra in šlo je zelo dobro, dokler se na enem potovanju ne bi vozil, če bi moral iti, in bi padel v to modro, sivo območje, ki je izgledalo kot vesolje, in me je popeljalo nazaj na začetek. Če to ne bi bil problem, bi dal pet zvezdic.
Pri parkiranju je velika napaka in včasih, če znova zaženem igro, se moje potovanje začne od prvega
كلمات كراش - لعبة تسلية وتحدي من زيتونة Word qowl
zelo dobra igrica
(-)Frustrirajuće svetovne meje. Samo en cilj naenkrat. Neugodne vremenske in svetlobne razmere. Nevredne nagrade. Neverjetno nadležni semaforji in avtomobili, ki jih poganja umetna inteligenca. Pomanjkanje pozornosti pri omejitvi hitrosti do 120 km/h. Neobstoječi modifikatorji motorja. Potrebuje veliko izboljšav. Multiplikator je smeti brez pravil ali kazni. Klepet izven igre ne obstaja, tudi prošnje za prijateljstvo. Ni mogoče utišati zvoka ali objav v igri. Tone hroščev. (+)Malo oglasov za brezplačno igro.
Pozdravljeni, gospod, povedal sem vam, da ne morem parkirati svojega avtobusa v igri bus simulator ultimate. Prosimo, najprej odpravite to težavo! Ko igram bus simulator ultimativno igro brez težav
Ta igra mi je popolnoma všeč. Samo zato, ker sem dal tri od petih zvezdic, je komaj lahko zaslužil, ko sem na nekem parkirišču za avtobuse
Postajam res jezen, da pridem avtobus na cilj pravočasno in piše "Park it perfect", kar vsakič naredim v mrtvi točki in ne bo raztovoril potnikov, zaradi česar tudi sam izgubi zadovoljstvo potnikov in nikoli ne more končate potovanje in vstopite in izstopite iz ciljnega parkirnega mesta.
Ana klobasa lahko vozi avto in to je dobra igrica
res uživam v tej igri, vendar sem bil razočaran, ker igra za več igralcev ni brezplačna
Zelo realistično. Zelo dobro 😀😁
Temu ne morem dati 5 zvezdic, saj če parkiram naravnost in tako popolno, kot lahko, ne bo parkiral, ne bom rekel, da parkiram popolno, samo 1 % primerov, ko lahko parkiram, in je popolna izguba časa, da grem tako daleč in ne more parkirati. Včasih mi je bila ta igra zelo všeč, vendar ne več
Andraž
Pozdravljeni, razvijalec iger, želim popraviti napake v igri, ker je igra obtičala na črnem zaslonu in ne bodo igrali, prosim, popravite to igro