Post by muhoucarcaras on Feb 12, 2022 2:16:46 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Restaurant Paradise: Sim Builder IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kode povečajo vir ▞▞▞
▞▞▞ Restaurant Paradise: Sim Builder 2022 version ▞▞▞
To je precej lepa igra, enostavna za uporabo in pridobivanje denarja, ne čutim, da mi nenehno primanjkuje denarja, ker je enostavno narediti.
Ne morem nadgraditi trgovin, piše, da bo začel pošteno, potem bo nadgradil na lvl 2. Moja ne deluje
sprva mi je všeč ta igra....ampak sem tako razočaran....vsakič, ko se moj telefon izklopi in ne morem pravilno zapreti igre, ne morem obnoviti svojega računa. ne bo sprejel mojega uporabniškega imena ali gesla. sem na stopnji 7 in moram znova začeti na stopnjo 1. če ne najdem pravega gesla za to aplikacijo za obnovitev svojega računa, bom moral to aplikacijo odstraniti. oprosti je to igro sprva ocenil s 5 zvezdicami, zdaj pa jo moram urediti in spremeniti v 2 zvezdici.
Ta igra je slaba slaba igra, ki sem jo kdaj igral😠😠😠
V redu
Minecraft Аркаде tes
je zabavna igra, zelo srčkan avatar, vendar je preveč hiter, ne morem se ustaviti ali iti počasneje za nekaj časa
Ta igra mi zelo pristaja. Pravzaprav sem tih, ne maram iger, ker so zame zapletene. Toda ta igra je res enostavna za igranje. super mi je všeč.
Ta aplikacija je dobra. Čeprav upam, da bi bila gradnja takšne lahko hitrejša, je na ta način bolj super igrati. Več zgradb kot zgradite, lep je vaš otok.
V tej igri ni veliko za početi. Razširiš se. Postavite nekaj stvari in počakajte. In počakaj. Zabavna je, a hitro postane nesmiselna in se ponavlja. Ne nekaj za igranje, ampak nekaj za preverjanje
To je bila dobra igra, dokler niso stvari postale drage
Odlična grafika. Upam, da boste posodobili igro, saj je minilo eno leto od zadnje posodobitve
Restaurant Paradise: Sim Builder ব্যাজ lnza
Želim vrniti kupnino!! V tej igri sem kupil diamante, a potem, ko sem jih kupil, se moji diamanti niso sešteli. Prosim, opazite tega dev.
Je dobra, vendar potrebuje internetno povezavo, ali jo lahko izdelovalec te igre naredi za igro brez povezave. Zdaj jo izbrišem, ker ne morem igrati.
Najbolj zabavna igra, kar sem jih igral. Zame porabi toliko neuporabnega časa. Btw, všeč mi je, kako veliko lažje zaslužiš denar. Opravil si odlično delo. 5 zvezdic za vas. Nadaljujte z dobrim delom.
ta stara igra je zelo lepa💖
To je zabavna igra za krajšanje časa. Po 18. stopnji je potrebno veliko časa, da se dvignete
Lepo je
Vzamem nazaj ta igra je GROZNA 🤬 veeeerrrrrrryyyy zaostaja, ne priporočam
Res je luštno, pravkar se je začelo igrati, dobro bi bilo, če bi bil boljši dekor, vendar mi je zaenkrat všeč.
samo prenesem to igro in dobro
Sproščujoča igra pravzaprav moja edina težava je, da je težko zaslužiti denar na začetku v vseh zabavnih igrah
Restaurangparadiset: Simspel Simulator qxg
Zaenkrat je zelo srčkan. Nimam pritožb! Oglasi so redki in koncept je preprost – res bi si želel, da bi bilo več možnosti avatarja temne polti. Ta aplikacija me naredi kar lačnega. 🍔🍕🌮🍲🥗
zelo slaba igra
čista igra pravzaprav je zanič srry ni žal
uživam
Resnično rad igram lepo howvu, imam možnost, da ga okrasiš sam. Pravkar sem začel, tako da so rudniki videti noro, lol, ampak ko bom dodal še več in bi se moralo združiti, ne, ne moreš klepetati kot druge virtualne igre, vendar je umazano in se drži vaš um je zaseden, da vodite podjetje in gradite več.
ker je igra tako lepa
To je res zanimiva igra..
bilo je neverjetno, čeprav se nekako zruši, ko se prijavim, včasih bi mu dal 5 zvezdic, vendar se zruši, ko se prijavim
Ta igra je zabavna, vendar ne more dostopati do Facebooka. Upam, da se bo to toliko popravilo
Vedno mi je všeč igra Happy Labs. Všeč mi je interakcija ljudi s stvarmi, ki jih dam. Umetnost je čudovita, igranje je vrhunsko in zelo prilagodljivo. Igral sem jo pred leti in sem vesel in igram jo zdaj, še vedno sem vesel! Najboljše igre vseh časov!
res mi je všeč igra in sem jo že igral že zdavnaj in sem močan in ko sem prenesel to igro, sem si že zagotovil svoj račun. na facebooku, vendar mi ne bo več dovolil, da se prijavim v svoj račun in piše, da ta igra ali spletno mesto ni na voljo za prijavo prek facebooka
Prosim, popravite to, da so mi všeč vaše igre, vendar se ne morem prijaviti na svoj e-poštni naslov! Sploh ne morem spremeniti svojega imena, ne morem niti nakupovati! Popravi to. To igro bom ponovno prenesel, ko jih popraviš ☺️ hvala❤️
Enostaven in zabaven prehod časa.
To je takoooo dobra igra, dobite lahko kovance brez povezave in ima ljubke like, samo jo namestite in uživajte v igranju izbrišite to grdo restavracijo, ki ima toliko oglasov, samo namestite to! Všeč vam bo.
Restaurant Paradise: Sim Builder ব্যাজ lnza
kar dolgočasno
Všeč mi je, malo je dolgočasno, ampak želim se več zabave
Restaurangparadiset: Simspel Simulator qxg
srčkana igra. in enostavno igrati.
No, srčkan je in vse, le malo preprosto
Z njim se je res zabavno igrati
To je tako dobro, ko prvič igram igro, mislil sem, da gre na črni zaslon (ali) Loding in odprem svoj WiFi in potem, ko odprem restavracijo, tam je trgovina s kruhom in je tako zelo kul in po dveh dneh se dvignem ( 8) Noro bom zaradi precej igrice
Dolgočasna igra
dobro je igrati zelo zanimivo
ku do sedaj.
mmnn...ok den
Vaši drugi 2 zvezdici vam ukradejo preveč oglasov.
Tako srčkano ~~~ všeč mi je! 💕 Zelo priporočljivo za tiste, ki so potrpežljivi, saj ga potrebujete za zbiranje/zaslužek veliko denarja. Grafika je ljubka, izgledajo čudovito. Palec gor dev. Brez Boga 😘💕
v redu, še ena zvezdica za imena restavracij in dekoracije, ampak na splošno je lepa igra
mi lahko poveste, kako dvignem svoj avatar, da bom lahko nadaljeval na naslednjo stopnjo in kupil nove predmete?
Dragi Happy Labs, izdelujete najbolj srčkane igre. Te igre so mi zelo všeč. Že imam Hotel Story in Mall Story. Moja edina pritožba je, da ni dovolj slik avatarjev, med katerimi bi lahko izbirali. Razen tega, odlično delo pri izdelavi teh iger. dal sem 5 zvezdic. ^_^