cogu
New Member
|
Post by cogu on Aug 7, 2014 18:38:24 GMT
Joj deca, das im ownera uzdignu se na nebesa. Pa sta je sa ovim Sharmady kako vec, a brat mu neki VelikiGombec, i sada ovako. Prvo MSG-ujem velikog gombeca da mu kazem zasto su moji prijatelji napustili njegov f, nisam ni dovrsio napise lik Zabole me kurcina, Sharmady nista. A ja napisem joj sta se odma palis itd, Jebem ti Generacijuuu! A ko iz topa 2 sekunde posle Sharmady me opomene. I veliki me msg i kaze Alo SHARMADY mi je brat dobices ban. Ok, nasmejem se nastavim dalje, a onda me sharmady sta ti psujes meni jeste vliki brat itd. Ja reko, a onda moze da radi sta hoce jel da? Brat ti je, a ti si "OWNER" on moze da radi sta hoce? On tra la la lala, ja napisem ako cemo tako, onda cemo tako, nema problema I dobijem ban?!? Omfg daj bre kontrolisite, i ne dajte svakom napaljenom detetu ownera, koji zna da BANUJE, KIKUJE, MUTUJE, JAILUJE i kraj! I dete kupi ownera da se zadovolji, i eto samo tako da IMA ownera, i da se pokurci sto ima komande. Evo slika koju sam uspeo da uslikam! ko je taj da mi preti? Brat mu owner? Juuu bozeeee ... NICK COGU! Valjda je i IP ban nisam siguran.
|
|
|
Post by Proxy on Aug 8, 2014 20:51:03 GMT
Unbanovan si a za sarmu cemo da vidimo ......
|
|