PunisherSRB Nisam znaoo!!!!
Guest
|
Post by PunisherSRB Nisam znaoo!!!! on Aug 5, 2014 10:40:58 GMT
Dobio sam ban jer dok sam se pvp protiv igraca on je bacio EnderPrl. I ja sam imao VIP-A i on kad se tp j sam uzeo /fly da dodem do njega ja cim sa ukucao /fly i malo poleteo Pisalo mi je ispred ekrana The Ban Hamer Ha Spoken ja nism znao da to nesmijem uradit jer neki dan ka sam bio u PvP u toku pvp lik s kojim sam se pvp on je poleteo pa sam ja mislio da nije zabranjeno I ja nerazumem Nylon je leteo po pvp vi ste mu samo skinuli VIP-A a niste ga ban Pa ako moze da me unban i da mi skinete Rank ako nije problem jer ne zelim da ostanem Banan jer na ovom serveru sam od 4H ujutru do 3 ili 2H Po podne ko moze unban i Punisheru ako mi neverujes Skini mi rank ali nezelim da ostnem banan I ja zezz sad bass jel je Nylon leteo po pvp ili ness drugo Radio jer kad samo pricali po Skaypu ness je slicno reko
NICK:Ultranico_108MC
|
|
|
Post by leo003 on Aug 8, 2014 18:28:58 GMT
Unbanovan si. Ja i PunisherSRB smo te videli kako letis u enemy faction jureci protivnike, sto je izrazito zabranjeno. Inace desetine puta smo rekli da je to zabranjeno, a imate i /warp info gde je sve lepo napisano, nije nas problem sto ti nisi bio informisan. A svako ko bude koristio fly u war zone/enemy faction ili da juri/bezi bice kaznjen.
|
|